top of page

Psihoterapia sistemică se desfășoară în diferite formate: individual, în cuplu, familial sau în context de grup. Problemele individuale sunt răspunsuri la dinamicile sociale / de grup

Consultațiile filosofice se pot desfășura individual, în cuplu, familial sau în grupuri de focus tematic, în cadrul unor workshops, evenimente publice sau în învățământ.

Colaborez cu Institutul de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus din Timișoara pentru formare în psihoterapie și organizez evenimente de formare continuă.

Pe blogul meu ancatiurean.substack.com postez în fiecare vineri câte un exemplu de exercițiu reflexiv. Vă puteți abona gratuit sau cu plată lunară, individual sau împreună.

Trimiteți-mi un email, menționând cum doriți să se desfășoare antrenamentul cognitiv: prin email, individual, prin alăturare la un grup live sau online, prin consultație directă.

Puteți descărca articolele gratuit sau contra cost direct de pe acest site în format pdf - recompensa financiară pentru articole este folosită la finanțarea practicii pentru studenți.

bottom of page