Colaboratori

Centrul Physis reprezintă pentru mine locul în care îmi reîncarc bateriile profesionale, unde îmi duc neliniștile și nevoile de dezvoltare, unde am un grup de suport și supervizare ce se reunește lunar. Recomand cu plăcere serviciile de training și formare în analiză tranzacțională pe care Centrul Physis le pregătesc și livrează publicului după cele mai înalte standarde de profesionalism.

John Heath

John Heath este supervizorul meu principal în analiză tranzacțională. Un om extraordinar, un spirit liber, un înțelept, un individ cu un umor contagios și cu multe comori experiențiale mereu la îndemână. Îmi este în continuare alături în variatele provocări pe care le aduce serviciul.

Prof. D.Keith păstrează o activă și continuă corespondență cu mine din 2012, am avut onoarea de-a fi colegi în proiectul din Kosovo și co-autori la un articol pe acest subiect, dar îi sunt recunoscătoare în primul rând pentru că mă inspiră și mă provoacă să îmi explorez și să îmi descopăr capacitățile inovative ca psiho-terapeut și să-mi folosesc umorul, spontaneitatea și creativitatea în munca de psihoterapie.

Sorin Duma

Pentru mine Sorin a fost și este în continuare un om foarte important prin influența majoră pe care o are în viața mea ca terapeut personal. Îi datorez în mare măsură capacitatea mea de a mă descurca din ce în ce mai bine în activitatea profesională și în viața mea personală.

Asociația israeliană de psihoterapie prin joc contribuie la bunăstarea, dezvoltarea, sănătatea și siguranța copiilor, adolescenților și adulților din toate categoriile sociale, promovând  cercetarea stiințifică a diferitelor tipuri de jocuri, dezvoltarea tehnicii de-a le aplica în psihoterapia prin joc și în educație. Din 2011 sunt asistenta d-lui prof. Shlomo Ariel în programe de formare pt Europa de Est.

Raluca Jacono 

de când am cunoscut-o pe Raluca la începutul anului 2011, viața mea interioară s-a schimbat. Am primit trei cadouri neprețuite prin prietenia noastră la momentul respectiv: o mai bună relație cu mine însămi, o mai mare încredere în oameni și o utilă împăcare cu viața așa cum este.